Logo Diamant Juweelwinkel

MIJN NAAM IS MELODY GRUPPELAAR

Hoi beste lezers!

Even voorstellen, mijn naam is Melody en ik werk sinds 2018 bij juweelwinkel.nl. Wat ik zoal doe bij Juweelwinkel? Ik ben degene die de juwelen plaatst op deze webshop. Het plaatsen van sieraden betekend dat ik het sieraad omschrijf, opmeet, weeg en de prijs bepaal. Soms is het wel even uitzoeken uit welke tijd een sieraad komt of welke edelstenen er gebruikt zijn, dat uitzoeken en ontdekken vindt ik misschien wel het leukste aan mijn werk. Natuurlijk werk ik niet helemaal alleen maar met een paar hele leuke collega’s.

De foto’s worden door Kyra gemaakt. René verzorgd alles wat met de horloges te maken heeft, van inkoop, verkoop maar ook kleine reparatiewerkzaamheden.
Verder zijn Jeremy en Chris de oprichters van Juweelwinkel.nl en zij zorgen dat alle pareltjes binnenkomen. Daarnaast zijn Jeremy en ik ook broer en zus! Dat maakt mijn werk éxtra leuk.

Melody Gruppelaar

Iedere maand een nieuwe blog over mijn favoriete onderwerpen

Omdat ik zó veel verschillende unieke sieraden tegen kom, leer ik bijna elke week weer iets nieuws of krijg ik de kans om mij verder te verdiepen in bijvoorbeeld antiek of edelstenen (mijn favoriete onderwerp!). Daar wordt ik altijd zo enthousiast van en enthousiasme moet je delen toch?! Daarom schrijf ik deze blog. Eens in de maand vertel ik over de bijzondere stukjes die ik tegen kom en hopelijk maak ik jou een nét zo enthousiast mee!

Mocht jij als lezer trouwens een interessante vraag hebben bij de geschiedenis van juwelen, een merk, of een bepaalde steen? Stuur de vraag dan gerust op in het contact formulier en dan vertel ik je wat ik er van weet, of misschien gebruik ik het onderwerp wel voor mijn volgende blog!

Deze week heb ik mij verdiept in bloedkoraal. Hier kom ik regelmatig antieke juwelen van tegen en omdat dit erg in trek is op de webshop heeft dit onderwerp een eigen pagina op de gekregen. Je kan de blog hier lezen en zien welke kennis ik hiervan heb opgedaan!

Dit was de blog van deze maand, volgende maand komt er een nieuwe online, het onderwerp van deze blog hou ik nog even als verassing,

Tot dan 🙂

5875BC04-15E9-4324-86C3-CB745DB681FB
Collier bloedkoraal

Blog geschreven door: Melody Gruppelaar