Topmenu

Inspiratie

Zilver en gouden ringen gemaakt van munten:
Onze enige partner is Coindudes. De Coindudes zijn twee jonge mannen die van zilveren en gouden munten prachtige ringen maken. Een uniek proces van rekken, persen en verhitten zorgt er voor dat de Coindudes deze prachtige en unieke ringen kunnen maken. Neem snel een kijkje in de shop van de Coindudes. Ga snel naar www.coindudes.nl

 

Inspiratie voor moederdag:
Inspiratie nodig voor een leuke verassing voor moederdag? Moederdag is de dag dat je je moeder een keer extra in de watten kunt leggen. Op Juweelwinkel.nl kun je prachtige gouden en zilveren sieraden vinden. Alle sieraden worden verzonden in cadeauverpakking. Neem een kijkje in de webshop en verras je moeder met een origineel cadeau! Ga naar de webshop.

 

Inspiratie om je sieraden schoon te maken:
Handige tips om je sieraden een langer leven te geven en je sieraden schoon te maken. Lees hier onze tips en geniet nog meer van uw juwelen. Schoonmaken van goud, zilver, edelstenen en parels. Lees meer over het schoonmaken van sieraden.

 

Laat je inspireren door de geschiedenis van sieraden:
Al eeuwen lang versieren mensen hun lichaam met sieraden. Tot de dag van vandaag zijn sierden erg populair. Verschillende stijlen en materialen wisselen af door de jaren heen. Laat je inspireren door de geschiedenis van het sieraad. Lees meer over de geschiedenis van sieraden.