Logo Diamant Juweelwinkel

BESTELLEN EN BETALEN IN 3 TERMIJNEN

In 3 keer betalen

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3. In drie keer betaal je het aankoopbedrag, hier vragen wij eenmalig 3% van het totaalbedrag voor. Dit noemen wij de betaalkosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete sieraad. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop *dezelfde dag nog verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Betalen in termijnen

Verzendkosten

 

Alle bestellingen ter waarde van € 75,00 of hoger verzenden wij gratis. Verzenden doen wij altijd met een track en trace nummer zodat je jouw pakket kunt volgen gedurende de verzending. Zodra jouw bestelling is verzonden sturen wij dit track en track nummer per email toe.

Voor bestellingen onder de € 75,00 en binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,95. Voor zendingen onder de € 75,00 naar België, Duitsland en Luxemburg zijn de verzendkosten € 7,95. Voor zendingen in de rest van Europa zijn de verzendkosten € 9,95

Afhalen

 

Helaas is het niet mogelijk om bij ons zonder afspraak af te halen. Maak dus altijd een afspraak of laat het thuis bezorgen. De verzendkosten zijn gelukkig laag en wij verzenden al gratis vanaf een bestelling van € 75,00 of hoger.

*Dezelfde dag verzonden alleen op werkdagen als het voor 16.00 uur besteld is.