Topmenu

Over ons

Juweelwinkel.nl, vintage sieraden verkoop webshop
Juweelwinkel.nl is dé online juwelier met prachtige vintage, antieke en tweedehands sieraden en horloges. Met duizenden verschillende artikelen en een wisselend aanbod in ons assortiment zijn wij uniek en onderscheiden wij ons van een traditionele juwelier. Alle aangeboden artikelen zijn door ons persoonlijk nagekeken op mogelijke defecten en vakkundig opnieuw schoongemaakt en gepolijst.

Van alle sieraden en horloges hebben wij maar één exemplaar. U zal dus niet snel een zelfde sieraad of horloge tegenkomen. Dat is natuurlijk erg leuk aan het shoppen bij juweelwinkel.nl

Juweelwinkel.nl is een onderdeel van Het Nederlandsche Inkoopkantoor. Wij hebben al sinds 1979 ervaring in de edelmetalen branche. Sinds de zomer van 2015 is het idee ontstaan om onze klanten landelijk te kunnen bereiken door een online juwelier te openen. Wij zijn erg trots om op deze manier onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij garanderen dat u bij ons de beste kwaliteit sieraden en horloges kunt kopen. Alle sieraden zijn voorzien van een keurmerk en gecontroleerd op gebreken. Alle artikelen zijn vakkundig schoongemaakt en zo nodig gepolijst. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst verzenden wij dezelfde dag.

Ons adres is alleen bedoeld voor de inkoop en het beheer van de webshop. U kunt bij ons geen sieraden afhalen. Wij hebben geen voorraad aanwezig op deze locatie.

Veel plezier met het online shoppen op juweelwinkel.nl