Logo Diamant Juweelwinkel

HORLOGE ONDERHOUD EN SERVICE

Wij begrijpen dat jouw luxe horloge een kostbaar bezit is waar je trots op bent. En zoals elk waardevol item, heeft ook jouw horloge af en toe wat liefdevolle zorg nodig om in topvorm te blijven. Maak je geen zorgen, want wij hebben alles in huis om jouw luxe horloge te onderhouden en te verzorgen in ons speciaal geselecteerde servicecentrum.

”Jouw luxe horloge verdient het beste”

Wij staan garant voor Kwaliteit

Bij Juweelwinkel® zijn we trots op de kwaliteit van onze horloges en de service die we bieden. Daarom geven we op al onze horloges een garantie van 1 jaar na aankoop. Mocht jouw horloge binnen deze garantieperiode een defect vertonen, dan repareren wij het kosteloos voor je. We willen ervoor zorgen dat je horloge niet alleen de tijd nauwkeurig bijhoudt, maar ook jouw tevredenheid garandeert.

Voor jouw garantie kan je contact met ons opnemen of het formulier invullen onderaan de pagina

Professioneel Onderhoud in ons Servicecentrum

Ons speciaal geselecteerde servicecentrum is de plek waar jouw luxe horloge de beste zorg en aandacht krijgt. Onze ervaren horlogemakers staan klaar om jouw horloge te onderhouden en te verzorgen. Of het nu gaat om het vervangen van een batterij, het controleren van de waterdichtheid, het reinigen van de behuizing of het smeren van bewegende onderdelen, wij hebben de expertise om jouw horloge in topconditie te houden.

Persoonlijke Aandacht voor Jou en je Horloge

Bij juweelwinkel® geloven we in persoonlijke service. We begrijpen dat jouw horloge meer is dan alleen een tijdmeetinstrument; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom behandelen we elk horloge alsof het ons eigen is. We luisteren naar jouw specifieke wensen en zorgen ervoor dat onze onderhouds- en verzorgingsdiensten aansluiten bij jouw behoeften.

Wil je meer informatie over de onderhoud en service van jouw horloge? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.

Breng je Luxe Horloge naar ons Servicecentrum

Als jouw luxe horloge een service nodig heeft, breng het dan naar ons servicecentrum bij Juweelwinkel®. Ons deskundige team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw horloge weer straalt en perfect blijft tikken. Vertrouw op ons vakmanschap en geniet van de gemoedsrust dat je horloge in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of kom gewoon langs in onze winkel. We kijken ernaar uit om jou en jouw luxe horloge te verwelkomen bij Juweelwinkel®