Logo Diamant Juweelwinkel

UW HORLOGE VERKOPEN OF INRUILEN

Uw horloge verkoopt u eenvoudig, vertrouwd en tegen een reële prijs bij Juweelwinkel.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Zwitserse horloges met automatische uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen.

Voor de inkoop van horloges werken wij samen met ervaren specialisten en de best gecertificeerde uurwerkmakers.
Door onze kennis en ervaring bieden wij áltijd een eerlijke prijs voor uw horloge. Als uw horloge al jaren in de kast of kluis ligt is het wellicht jammer om het er nog langer te laten liggen. Wij kopen graag uw horloge in! Ontvang direct geld of een goed inruilaanbod.

Welke horloges kopen wij in?

Wij kopen de volgende horloges graag van u in: Rolex, Omega, Breitling, IWC, Tudor, Zenith, Longines, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Tag Heuer, Heuer, Cartier etc.
Wij kopen zowel polshorloges als zakhorloges. Nieuw, tweedehands en zelfs beschadigd of defect. Doos en papieren zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

 

Hoe werkt het inkopen van uw horloge?

U kunt vooraf contact met ons opnemen of er interesse is in uw aangeboden horloge. Dit kan via het contactformulier of u kunt ons even bellen op telefoonnummer 074-822 17 40.

Indien wij geïnteresseerd zijn in uw horloge laten we dit uiteraard dezelfde dag nog weten. Meestal kunnen we direct al vrijblijvend een prijsindicatie geven wat uw horloge waard is. Indien dit voor u interessant is komt u met uw horloge naar ons kantoor in Hengelo. Als u nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kunt u deze ook meenemen. Des te completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs!

Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van uw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Gaat u akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking.

  Waarom kiest u voor ons?

  • Wij zijn specialist op het gebied van tweedehands Zwitserse horloges.
  • Wij hebben een groot netwerk van klanten en verzamelaars.
  • Wij hebben al sinds 1979 ervaring in de branche.
  • Alle horloges worden in uw bijzijn bekeken en getaxeerd. Wij doen direct een bod en u kunt het op het zelfde moment aan ons verkopen.

  Welke merken kopen wij in?

  Verkoop uw Rolex bij Juweelwinkel.nl
  Inkoop Breitling horloge
  Omega horloge verkopen
  Cartier horloge verkopen
  Inkoop IWC Horloge
  Patek Philippe horloge inkoop
  Tudor horloge verkopen
  JLC Verkopen