Logo Diamant Juweelwinkel

JOUW HORLOGE VERKOPEN OF INRUILEN

Jouw horloge verkoop je eenvoudig, vertrouwd en tegen een reële prijs bij Juweelwinkel®. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Luxe horloges met automatische of quartz uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen

Welke horloges kopen wij in?

Wij kopen de volgende horloges graag in: Rolex, Omega, Breitling, Cartier, IWC, TAG Heuer, Longines, Ebel en nog veel meer luxe horloge merken. 

Wij kopen zowel polshorloges als zakhorloges. Nieuw, tweedehands en zelfs beschadigd of defect. Doos en papieren zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

Hoe werkt het inkopen van uw horloge?

Je kunt vooraf contact met ons opnemen of er interesse is in jouw aangeboden horloge. Dit kan via het contactformulier, een WhatsApp bericht sturen of je kunt ons bellen op telefoonnummer 074-822 17 40.

Indien wij geïnteresseerd zijn in jouw horloge laten we dit uiteraard dezelfde dag nog weten. Meestal kunnen we direct al vrijblijvend een prijsindicatie geven wat jouw horloge waard is. Indien dit voor jou interessant is kom je met jouw horloge naar onze winkel in Hengelo. Als je nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kun je deze ook meenemen. Des te completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs!

Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van jouw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Ga je akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking.

Waarom aan ons verkopen?

Wij zijn specialist op het gebied van tweedehands Zwitserse horloges
Wij hebben een groot netwerk van klanten en verzamelaars
Ervaring sinds 1979
Alle horloges worden in jouw bijzijn bekeken en getaxeerd
Snelle en veilige uitbetaling
Inruil op een ander horloge ook mogelijk

Vul het formulier in


  JaNee


  JaNee

  Welke merken kopen wij in?

  Verkoop uw Rolex bij Juweelwinkel.nl
  Omega horloge verkopen
  Inkoop Breitling horloge
  Cartier horloge verkopen
  Inkoop IWC Horloge
  Ebel horloge verkopen