Logo Diamant Juweelwinkel

HOE DRAAG JE EEN BROCHE?

Hoe draag je een broche? Dit zijn de manieren

Gouden en zilveren broches. Er zijn verschillende manieren om broches te dragen. Toch is een broche een accessoire waarvan velen van ons neigen het niet te dragen omdat het ouderwets gezien wordt.

Niets is minder waar, de broche is een van de leukste en meest veelzijdige accessoires! Niet om alle andere sieraden slecht te praten, maar kettingen gaan rond de nek, horloges gaan om de pols, een ring gaat om de vinger en ga zo maar door. De meeste accessoires zijn beperkt tot één lichaamsdeel.

Broches, aan de andere kant, is het accessoire dat strategisch overal op onze outfits kan worden geplaatst om ze een beetje meer persoonlijkheid te geven of misschien een verhaal te vertellen. Broches zijn heel persoonlijk en kunnen echt hip zijn als ze goed worden gestileerd.

Eigenlijk zal elke vrouw verschillende broches moeten hebben voor verschillende looks, maar in elk geval voor ten minste één voor de formele jurk en een andere voor vrijetijdskleding.

Gouden Broche kopen op Juweelwinkel.nl

TRADITIONEEL

Oorspronkelijk werden broches uitgevonden om kleding bij elkaar te houden of beter te laten passen. Sindsdien hebben mensen verschillende manieren gevonden om broches te dragen en gaat het voornamelijk om de verfraaiing van een outfit.

Broches worden traditioneel door veel oudere vrouwen aan de linkerkant gedragen. Deze manier wordt traditioneel als de juiste manier beschouwd.

Tegenwoordig kan je een broche overal dragen. Op je jas, op de trui, op een hoed of op een tas.

Hier zijn een paar verschillende manieren om broches te dragen om je outfits wat meer op te leuken en persoonlijkheid te geven

Broche op een trui
Broche op een hoed
Broche op de hals