Logo Diamant Juweelwinkel

HET LEUKSTE CADEAU OM TE GEVEN

Niets is leuker dan een vintage of antiek sieraad of juweel cadeau te krijgen. Deze juwelen hebben elk hun eigen verhaal, wat ze stuk voor stuk bijzonder maakt. Soms is het voor de gever echter moeilijk om te bepalen wat de ander nou echt mooi vindt. Het zou jammer zijn als het juweel dat je geeft net niet in de smaak valt van de ontvanger.

Daarom kun je bij juweelwinkel.nl ook cadeaukaarten verkrijgen om een ander te verassen met een bijzonder geschenk. Zo geef je de ontvanger de keuze uit zo’n 10.000 bijzondere juwelen. Wanneer je de cadeaukaart op een werkdag voor 16:00 besteld, heb je hem de volgende dag al in huis.

EERLIJKE JUWELEN MET EEN VERHAAL

Alle artikelen bij juweelwinkel.nl zijn pre-owned en minimaal 20 jaar oud. Ze zijn dus al door een ander met veel liefde gedragen, en hebben al een heel verleden achter de rug. Dit maakt ieder juweel op zijn eigen manier bijzonder.

Daarbij is ieder juweel uniek en hebben we er slechts één exemplaar van op voorraad. Dat maakt dat winkelen op juweelwinkel.nl op zichzelf al een cadeautje. Je vindt er sieraden die nergens anders te vinden zijn. Daarbij wordt de voorraad iedere week ververst, en valt er dus altijd wat nieuws te ontdekken op de webshop.

De cadeaukaart van juweelwinkel.nl is ook een duurzame en eerlijke keuze. Omdat alle juwelen op de webshop minimaal 20 jaar oud zijn, hoeft er geen productieproces meer aan te pas te komen. Daarom zijn alle artikelen op juweelwinkel.nl duurzaam en circulair.

HOE WERKT HET?

Bestel jouw cadeaukaart

Wanneer je de cadeaukaart besteld, kun je kiezen uit een bedrag tussen €10,- en €150,- dat exclusief te besteden is bij juweelwinkel.nl. Dit bedrag blijft als een saldo op de kaart staan. Je kunt er dus voor kiezen om het in één keer te besteden, maar je kunt het ook op verschillende momenten uitgeven. De kaart is maximaal 2 jaar geldig.

Je kunt ervoor kiezen om de kaart te ontvangen per mail of per post. Wanneer je hem op de mail ontvangt, is de kaart een PDF die je kunt downloaden. De kaart per post heeft de grote van een bankpasje en is gemaakt van PVC.

Wil je een ander nou echt verassen? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaart bij de ander te laten bezorgen. Wanneer je hem per post besteld, moet je het bezorgadres invoeren. Je kunt er hierbij ook voor kiezen om het adres van de ontvanger op te geven. Wanneer je een digitale kaart besteld, kun je hem ook laten verzenden naar het e-mailadres van de gewenste persoon.

JUWEELWINKEL CADEAUKAART BESTELLEN

De cadeaukaart van juweelwinkel.nl is het perfecte geschenk voor iedere gelegenheid. Je geeft de ontvanger de keuze uit duizenden unieke, bijzondere en duurzame juwelen. Wie verras jij met de cadeaukaart van juweelwinkel.nl?

Cadeaukaart Juweelwinkel